BlackVue DR750S-2CH IR Full HD Dashcam 16GB

BlackVue
DR750S-2CH IR 16GB
8809352134003
Laagste prijs garantie*
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

BlackVue DR750S-2CH IR Full HD Dashcam 16GB

In eerste instantie enkel op aanvraag
BLACKVUE DR750S-2CH IR
De ultieme Cloud dashcam met IR achtercamera Mooier, sneller, beter en uitgebreider.
BELANGRIJKE KENMERKEN
• Volledige Cloud en Wi-Fi ondersteuning 
• Nederlandse spraakbegeleiding 
• 60 FPS voorcamera 
• Infrarood achtercamera 
• Ingebouwde GPS 
• Full HD 1080P Sony STARVIS beeldsensor 
• Parkeermodus 
• Verbeterde nachtvisie
BEVEILIG JE VOERTUIG VAN BUITEN EN BINNEN
De BlackVue DR750S-2CH IR is speciaal ontworpen voor taxi’s, Ubers, bezorgdiensten, etc. die opzoek zijn naar de beste veiligheid voor het voertuig en zichzelf. De voorcamera is voorzien van 60 frames per seconde opnamekwaliteit en bevat tevens een Sony STARVIS beeldsensor welke er voor zorgt dat opnames in het donker duidelijker in detail worden gebracht. De interieur camera filmt de binnenkant van het voertuig in zowel dag en nacht dankzij de infrarood sensor en LED lampjes.
DISCRETE FULL HD-INFRAROODCAMERA
De IR-camera is aangesloten op de camera aan de voorzijde via een coaxkabel van 1,5 m. De IR-camera interieur ziet echt in het donker, zelfs pikzwarte lichtomstandigheden, dankzij het geïntegreerde infrarood-LED-lampje dat automatisch wordt geactiveerd op basis van het omgevingslicht.
FULL HD SONY STARVIS BEELDSENSOR
De Full HD 1080P voorcamera maakt dankzij de Sony STARVIS sensor en 60 frames per seconde extreem heldere en zuivere opnames. Dankzij deze nieuwe sensor is het ook tijdens donkere en slechte weersomstandigheden geen probleem om een helder en goed beeld in detail te brengen.
Of je nu aan het rijden bent of stilstaat: de dashcam zorgt voor scherpe beelden. De nachtvisie modus kan aan-en uit gezet worden. Deze instelbare functie zorgt voor betere en heldere beelden in de nachtelijke uren of in donkere omstandigheden.
INGEBOUWDE IMPACT & BEWEGINGSDETECTIE
Tijdens het rijden herkent de dashcam aanrijdingen en plotselinge veranderingen in snelheid. Tijdens het parkeren herkent de dashcam impact en bewegingen rondom het voertuig*. De verschillende opnames types worden herkenbaar ge-rangschikt in de BlackVue PC viewer of de BlackVue apps voor Android en iOS.
(*) Voor parkeer opnames, dien je gebruik te maken van een externe Blackvue power model (B-124 Ultra Battery Pack, B112 Battery Pack of de Power Magic Pro).
DE LAATSTE UPDATE VOOR PARKEERMODUS
Verminder vals alarm meldingen
In de laatste firmware versie van BlackVue is er een Region-based Motion Detection toegevoegd, ofwel instelbare bewegingszones in het Nederlands.
Standaard zijn alle regio’s actief en is de bewegingsdetectie geactiveerd. Als je bijvoorbeeld de bomen die in de wind waaien wilt negeren, kun je dit doen door de zone’s uit de bovenste rij te deselecteren. Als de motorkap de lucht weerkaatst, kun je de gebieden die deze bedekken, deselecteren.
30 Keer Langere Opnametijd
Time-lapse
Met de parkeermodus Time-lapse kan jouw dashcam continu opnemen met 1 FPS (één frame per seconde). Video’s worden afgespeeld op 30 FPS. Elke 1 minuut video bestaat uit een periode van 30 minuten.
Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat bestanden worden overschreven in parkeermodus. Elk uur van Time Lapse-video bestaat uit een realtime-periode van 30 uur. Met andere woorden, een DR900S-2CH met een microSD-kaart van 16 GB (55 minuten opnemen voor en achter in de extreme modus) kan meer dan 27 uur in de modus Time Lapse Parking werken voordat de loop wordt gestart. 
Time Lapse-bestanden worden weergegeven als Parkeermodus (gemarkeerd met “P” in de bestandslijst).
Video’s met gebufferde event video’s in geval van impact
Maar er zijn natuurlijk situaties waarin je de echte video nodig bent in plaats van de 1FPS video. Daarom bevat de Time Lapse-modus van BlackVue ook gebufferde gebeurtenis opnames. Dit betekent dat in het geval van een bijvoorbeeld een aanrijding, je BlackVue overschakelt naar een normale gebeurtenis opname, inclusief de 5-6 seconden vóór de botsing.
VERNIEUWD DESIGN
Touch sensor
De Blackvue DR750S IR heeft een vernieuwd design met uitgebreidere functie handelingen zoals de touch sensor; houd je hand voor de sensor en de audio wordt in/ uitgeschakeld. Ook kun je met deze touch sensor eenvoudig handmatige opnames gaan starten wanneer je onderweg graag een mooie gebeurtenis wilt vastleggen.
Multi-functionele Wi-Fi aan / uit knop
Zet de Wi-Fi aan/uit – kort inhouden
Reset eenvoudig het Wi-Fi wachtwoord – houd de knop ingedrukt totdat de stembegeleiding gaat praten, druk dan kort nogmaals de knop in.
Formatteren van de Micro SD kaart – houd de knop ingedrukt totdat de stembegeleiding begint te praten, en houd de button daarna weer een aantal seconden in.
Alle acties worden bevestigd d.m.v. de ingebouwde spraakbegeleiding (Nederlandstalig)
STABIELE GPS & WI-FI VERBINDING
De Blackvue DR750S-2CH IR is een professionele dashcam waarmee je opnames maakt vanuit de voorzijde van het voertuig. Zo ben je er zeker van dat elke situatie voor je op de weg keurig vastgelegd wordt om bij een gebeurtenis volledig en betrouwbaar bewijs af te kunnen geven. De DR750S-2CH dashcam is o.a. voorzien van een interne GPS-ontvanger met route-log functie en snelheidsmeting. Zowel de Wi-Fi als GPS verbinding zijn bij de DR750S-2CH snel en stabiel.
GEOPTIMALISEERDE OPNAME RANGSCHIKKING
Gebeurtenis opnames overschrijvingsbeveiliging:
Dashcams slaan bestanden in volgorde van datum en tijd op. Wanneer de micro SD kaart vol is worden de oudste bestanden automatisch verwijderd. De Blackvue DR750S-2CH IR kan dit voorkomen door handmatig in te stellen dat je belangrijke gebeurtenissen zoals ongevallen niet wilt overschrijven. Tot 50 bestanden kunnen op deze manier beschermd worden op de meegeleverde SD kaart.
“Format-Free” bestandsbeheer:
Ontwikkeld door Blackvue, dit nieuwe systeem verbeterd de opname stabiliteit en voorkomt het eventuele onnodig formatteren van de Micro SD kaart waarbij beelden verloren kunnen gaan.
SPECIFICATIES
Model naam: DR750S-2CH IR
Aantal opname kanalen 2 kanaal dashcam
Kleur / grote / gewicht: Voorcamera: zwart / breedte 118.5mm x hoogte 36mm / 90 gram
Achtercamera: zwart / breedte 67.4 mm x hoogte 25mm / 26 gram
Geheugenopslag BlackVue Micro SD kaart (meegeleverd)
Opname mogelijkheden: Normale opnames, Gebeurtenis opnames, Handmatige opnames en parkeer opnames Voor continue parkeeropnames, dient er gebruik gemaakt te worden van een externe B-112 battery pack of Power magic pro voedingsmodule van BlackVue
Camera lens: STARVIS CMOS Sensor voor voor-en achtercamera
Kijkhoek: Voorcamera: Diagonaal: 139°, horizontaal 116°, verticaal 61°
Achtercamera: Diagonaal: 145°, horizontaal 118°, verticaal 59°
Resolutie / frame rates: Full HD (1920 x 1080) 60fps
Full HD (1920 x 1080) 30fps HD (1280 x 720) 30fps
De frame rate kan tijdens Wi-Fi streaming variëren.
Beeld kwaliteits instelling: Hoogst Hoog Normaal
Wi-Fi verbinding: Ingebouwd (802.11n) (2.4 – 2.4835 GHz)
GPS: Ingebouwd
Microfoon: Ingebouwd
Speaker: Ingebouwd
LED: Opname LED, GPS LED, Wi-Fi LED, Front Cam security LED, achter camera voorzien van infra rood camera
Golflengte van IR-licht van interieur camera 940 nm (2 infrarood (IR) LED)
Stroom voorziening: DC 12V – 24V (DC Plug( – ) – C – (+) (03.5 x 01.35), MAX 1A/12V (sigarettenaansteker kabel)
Stroom verbruik: Gem. 350mA (4.2W bij 12V, met GPS en Wi-Fi aan)
Gem. 300mA (3.6W bij 12V, met GPS en Wi-Fi uit)
* Actuele stroomverbruik kan afwijken bij bepaalde omstandigheden
Operationele temperatuur: -20? to 70?elcius
Storage Temperature -20? to 70?elcius
Temperatuur cut-off beveiliging: Bij 80?elcius
Certificaten: FCC, CE, RoHS, Telec, WEEE
Software: BlackVue Viewer voor Windows / Mac OS
* Windows XP of hoger / Mac OS X 10.10 (Yosemite) of hoger BlackVue App (Android 4.4.2 of hoger, iOS 8.0 of hoger)
Andere opties: Adaptive Format-Free File Management System
BlackVue DR750S-2CH IR Full HD Dashcam 16GB