Apple iPhone 6 Plus Passieve Brodit houder

Brodit
511661
7320285116610
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Apple iPhone 6 Plus Passieve Brodit houder

Met een Brodit passieve houder heeft u uw toestel altijd binnen handbereik. Een brodit houder is uiteraard altijd te monteren op een Proclip, dashmount of Kuda console. Deze Brodit houder is voorzien van een kogelgewricht. Hierdoor kunt u de houder naar u toe draaien. Tevens is het eenvoudig om uw apparaat te verwijderen uit de houder wanneer u uw voertuig verlaat. De Brodit passieve houder laat de onderzijde van uw apparaat vrij zodat er ruimte is om uw laadsnoer te plaatsen.

Passieve Brodit houder met tilt swivel
Opgevuld.
Houd je iPhone 6 Plus in een passieve Brodit houder op de weg en je zult het altijd binnen handbereik hebben en te bereiken. Veilig, comfortabel en handig! De Brodit houder heeft een net en discreet ontwerp dat goed past bij het interieur van het voertuig. Je iPhone 6 Plus wordt stevig op zijn plaats gehouden in een rechtopstaande positie voor maximale cellulaire ontvangst. U kunt bijvoorbeeld verbinden een draagbare handsfree of een oplaadkabel naar het apparaat wanneer het op zijn plaats is in de Brodit houder.

De Brodit houder is gemaakt van ABS-kunststof en is gevoerd. Dit betekent dat het een zachte coating heeft die extra beschermend is voor uw apparaat. De Brodit houder heeft een perfecte pasvorm. Het is gemakkelijk om het apparaat in de Brodit houder te plaatsen, en net zo gemakkelijk om mee te nemen als u het voertuig verlaat. De Brodit houder past voor iPhone 6 Plus zonder huid.

De Brodit houder is uitgerust met een tilt-swivel, zodat u de hoek van uw apparaat kunt aanpassen om lichtreflectie op het scherm te voorkomen. U kunt de Brodit houder 22/° in elke richting kantelen. Bevestig op het ProClip-montageplatform.

Geschikt voor:

Passief
Apple iPhone 6 Plus
Gerelateerde Producten