Apple iPhone 6Plus / 6SPlus / 7Plus / 8Plus / X / Xs / Xs Max Passieve verstelbare Brodit houder

Brodit
511698
7320285116986
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Apple iPhone 6Plus / 6SPlus / 7Plus / 8Plus / X / Xs / Xs Max Passieve verstelbare Brodit houder

Met een Brodit passieve houder heeft u uw toestel altijd binnen handbereik. Een brodit houder is uiteraard altijd te monteren op een Proclip, dashmount of Kuda console. Deze Brodit houder is voorzien van een kogelgewricht. Hierdoor kunt u de houder naar u toe draaien. Tevens is het eenvoudig om uw apparaat te verwijderen uit de houder wanneer u uw voertuig verlaat. De Brodit passieve houder laat de onderzijde van uw apparaat vrij zodat er ruimte is om uw laadsnoer te plaatsen.
Passieve Brodit houder met tilt swivel
Verstelbare Brodit houder. Geschikt voor apparaten met een skin die de volgende afmetingen heeft: Breedte: 75-89 mm, Dikte: 6-10 mm.
Houd je iPhone in een passieve Brodit houder op de weg en je hebt hem altijd binnen handbereik en bereik. Veilig, comfortabel en handig! De Brodit houder heeft een net en discreet ontwerp dat goed past bij het interieur van het voertuig. Je iPhone wordt stevig op zijn plaats gehouden in een rechtopstaande positie voor maximale cellulaire ontvangst. U kunt een Apple Lightning-kabel en een headset op uw iPhone aansluiten terwijl deze in de Brodit houder is geplaatst.
/ / / / 
Om de juiste Brodit houder voor uw huid te vinden: meet uw huid en vergelijk deze met de afmetingen voor elke Brodit houder. Als u de Brodit houder wilt gebruiken, stelt u eerst de breedte in die geschikt is voor uw huid, waarna u uw iPhone eenvoudig in de Brodit houder kunt plaatsen.
/ / / / 
Geschikt voor apparaten met "standaard" formaat skins (niet robuust of slank). Geschikt voor apparaten met een skin die de volgende afmetingen heeft: Breedte: 75-89 mm, Dikte: 6-10 mm. (Geschikt voor huiden dikker dan 10 mm, afhankelijk van de vorm / het ontwerp van de randen).
/ / / / 
De Brodit houder is gemaakt van zwart ABS-plastic. Het is gemakkelijk om het apparaat in de Brodit houder te plaatsen, en net zo gemakkelijk om mee te nemen als u het voertuig verlaat. De Brodit houder is uitgerust met een tilt-swivel, zodat u de hoek van uw apparaat kunt aanpassen om lichtreflectie op het scherm te voorkomen. Bevestig op het ProClip-montageplatform.

Geschikt voor:

Passief
Apple iPhone 6 Plus
Apple iPhone 6S Plus
Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone X
Apple iPhone Xs
Apple iPhone Xs Max
Gerelateerde Producten