Apple iPhone 6Plus/6SPlus/7Plus/8Plus/X/Xs/Xs Max Passieve verstelbare Brodit houder

Brodit
514667
7320285146679
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Apple iPhone 6Plus/6SPlus/7Plus/8Plus/X/Xs/Xs Max Passieve verstelbare Brodit houder

Met een Brodit passieve houder heeft u uw toestel altijd binnen handbereik. Een brodit houder is uiteraard altijd te monteren op een Proclip, dashmount of Kuda console. Deze Brodit houder is voorzien van een kogelgewricht. Hierdoor kunt u de houder naar u toe draaien. Tevens is het eenvoudig om uw apparaat te verwijderen uit de houder wanneer u uw voertuig verlaat. De Brodit passieve houder laat de onderzijde van uw apparaat vrij zodat er ruimte is om uw laadsnoer te plaatsen.
Brodit houder voor kabelbevestiging
Voor gebruik met de originele Lightning-naar-USB-kabel van Apple. Verstelbare Brodit houder. Geschikt voor apparaten met een skin die de volgende afmetingen heeft: Breedte: 75-89 mm, Dikte: 2-10 mm.
Deze Brodit houder voor kabelaansluiting kan, in combinatie met een Apple-kabel, worden gebruikt voor het opladen van uw iPhone. Eerst monteer je de kabel op zijn plaats op de Brodit houder en maakt hij automatisch verbinding met je iPhone elke keer dat je het apparaat in de Brodit houder plaatst.
/ / / / 
Notitie! Kabel niet inbegrepen.
De kabelBrodit houder kan worden gecombineerd met de originele Lightning-naar-USB-kabel van Apple (artikel van Apple.) MD818ZM / A. U kunt uw iPhone opladen door hem aan te sluiten op de USB-aansluiting van de auto of hem te gebruiken met een USB / sig-plug-adapter voor de 12V-aansluiting van de auto.
/ / / / 
Geschikt voor apparaten met een skin die de volgende afmetingen heeft: Breedte: 75-89 mm, Dikte: 2-10 mm. (Geschikt voor huiden dikker dan 10 mm, afhankelijk van de vorm / het ontwerp van de randen).
/ / / / 
Als u de Brodit houder wilt gebruiken, stelt u eerst de breedte in die geschikt is voor uw huid, waarna u uw iPhone eenvoudig in de Brodit houder kunt plaatsen.
/ / / / 
De Brodit houder is gemaakt van zwart ABS-plastic. Het is gemakkelijk om het apparaat in de Brodit houder te plaatsen, en net zo gemakkelijk om mee te nemen als u het voertuig verlaat. De Brodit houder is uitgerust met een tilt-swivel, zodat u de hoek van uw apparaat kunt aanpassen om lichtreflectie op het scherm te voorkomen. Bevestig op het ProClip-montageplatform.

Geschikt voor:

Passief
Apple iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6S Plus

Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone X
Apple iPhone Xs
Apple iPhone Xs Max
Apple iPhone XR
Apple iPhone 11
Gerelateerde Producten