Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Apple iPhone 6 Plus Passieve Brodit houder. Voor Apple lightning kabel naar USB met Griffin USB 12/24V plug

Met een Brodit passieve houder heeft u uw toestel altijd binnen handbereik. Een brodit houder is uiteraard altijd te monteren op een Proclip, dashmount of Kuda console. Deze Brodit houder is voorzien van een kogelgewricht. Hierdoor kunt u de houder naar u toe draaien. Tevens is het eenvoudig om uw apparaat te verwijderen uit de houder wanneer u uw voertuig verlaat. De Brodit passieve houder laat de onderzijde van uw apparaat vrij zodat er ruimte is om uw laadsnoer te plaatsen.

Brodit houder voor kabelbevestiging
Voor gebruik met de originele Lightning-naar-USB-kabel van Apple. Met tilt swivel. Opgevuld. Griffin USB / cig-plug-adapter meegeleverd.
Deze Brodit houder voor kabelaansluiting kan, in combinatie met een Apple-kabel, worden gebruikt voor het opladen van uw iPhone. Eerst monteer je de kabel op zijn plaats op de Brodit houder, waarna hij automatisch verbinding maakt met je iPhone telkens wanneer je het apparaat in de Brodit houder plaatst.
Notitie! Kabel niet inbegrepen. De kabelBrodit houder kan worden gecombineerd met de originele Lightning-naar-USB-kabel van Apple (artikel van Apple.) MD818ZM / A. U kunt uw iPhone opladen door hem op de USB-aansluiting van de auto aan te sluiten of hem te gebruiken met een USB / cig -stekkeradapter voor de 12V-aansluiting van de auto.

De Brodit houder is gemaakt van ABS-kunststof en is gevoerd. Dit betekent dat het een zachte coating heeft die extra beschermend is voor uw apparaat. De Brodit houder heeft een perfecte pasvorm. Het is gemakkelijk om het apparaat in de Brodit houder te plaatsen, en net zo gemakkelijk om mee te nemen als u het voertuig verlaat. De Brodit houder past voor de iPhone zonder huid.

De Brodit houder is uitgerust met een tilt swivel. Dit betekent dat u eenvoudig de hoek of uw apparaat kunt aanpassen om lichtreflectie op het scherm te voorkomen. Hiermee kunt u ook in een seconde schakelen tussen staande en liggende modus. Bevestig op het ProClip-montageplatform en u heeft uw iPhone altijd binnen handbereik en kunt hem tijdens het rijden gemakkelijk bereiken.

Geschikt voor:

Passief
Apple iPhone 6 Plus
Gerelateerde Producten