Apple iPhone 6 Plus Actieve Brodit houder met vaste voeding

Brodit
527661
7320285276611
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Apple iPhone 6 Plus Actieve Brodit houder met vaste voeding

Deze Brodit actieve fixed houder is voorzien van een kogelgewricht en een losse plus en min draad en omvormer. Hierdoor kunt u de houder naar u toe draaien en hem tevens voorzien van 12 Volt door middel van een vaste aansluiting. Tevens is het eenvoudig om uw apparaat te verwijderen uit de houder wanneer u uw voertuig verlaat.

Actieve Brodit houder voor vaste installatie
Met tilt swivel. Door Apple goedgekeurde oplaadkabel. Opgevuld.
Gebruik onderweg een actieve Brodit houder voor je iPhone 6 Plus en je hebt altijd een opgeladen batterij! Bovendien heb je je iPhone 6 Plus altijd binnen handbereik en bereik. Veilig, comfortabel en handig! De actieve Brodit houder moet in het dashboard worden aangesloten. Het biedt een elegante installatie zonder kabels die over het interieur hangen. De Brodit houder heeft een net en discreet ontwerp dat goed past bij het interieur van het voertuig. Je iPhone 6 Plus wordt stevig op zijn plaats gehouden in een rechtopstaande positie voor maximale cellulaire ontvangst.

Wanneer u de iPhone 6 Plus in de Brodit houder plaatst, maakt deze automatisch verbinding met de oplaadeenheid. 12 Volt. Het product is E-goedgekeurd. Verbind de stroomkabel met een 2 A-zekering. Professionele installatie aanbevolen.

De Brodit houder is gemaakt van ABS-kunststof en is gevoerd. Dit betekent dat het een zachte coating heeft die extra beschermend is voor uw apparaat. De Brodit houder heeft een perfecte pasvorm. Het is gemakkelijk om het apparaat in de Brodit houder te plaatsen, en net zo gemakkelijk om mee te nemen als u het voertuig verlaat.

De Brodit houder is uitgerust met een tilt-swivel, zodat u de hoek van uw apparaat kunt aanpassen om lichtreflectie op het scherm te voorkomen. U kunt de Brodit houder 22/° in elke richting kantelen. Bevestig op het ProClip-montageplatform.

Dit product ondersteunt snelle Qualcomm QC 2.0-lading (mits het apparaat Qualcomm QC 2.0 snel laden ondersteunt).

Geschikt voor:

Actief vaste voeding
Apple iPhone 6 Plus