Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Apple iPhone 6Plus/ 6SPlus/7Plus/8Plus/X/Xs/Xs Max/XR Actieve verstelbare Brodit houder met vaste voeding

Deze Brodit actieve fixed houder is voorzien van een kogelgewricht en een losse plus en min draad en omvormer. Hierdoor kunt u de houder naar u toe draaien en hem tevens voorzien van 12 Volt door middel van een vaste aansluiting. Tevens is het eenvoudig om uw apparaat te verwijderen uit de houder wanneer u uw voertuig verlaat.
breedte 75-89mmActieve Brodit houder voor vaste installatie
Met tilt swivel. Door Apple goedgekeurde oplaadkabel. Verstelbare Brodit houder. Geschikt voor apparaten met een skin die de volgende afmetingen heeft: Breedte: 75-89 mm, Dikte: 2-10 mm.
NOTITIE! Het is belangrijk om het apparaat RECHTS NAAR BENEDEN in de Brodit houder te schuiven en RECHTSTREEKS OMHOOG uit de Brodit houder te schuiven.
/ / / / 
Gebruik een actieve Brodit houder voor je iPhone onderweg en je hebt altijd een nieuw opgeladen batterij! Bovendien heb je altijd je iPhone binnen handbereik en bereik. Veilig, comfortabel en handig! De actieve Brodit houder moet in het dashboard worden aangesloten. Het biedt een elegante installatie zonder kabels die over het interieur hangen. De Brodit houder heeft een net en discreet ontwerp dat goed past bij het interieur van het voertuig. Je iPhone wordt stevig op zijn plaats gehouden in een rechtopstaande positie voor maximale cellulaire ontvangst.
/ / / / 
Wanneer u de iPhone in de Brodit houder plaatst, maakt deze automatisch verbinding met de oplaadeenheid. 12 Volt. Het product is E-goedgekeurd. Verbind de stroomkabel met een 2A-zekering. Professionele installatie aanbevolen.
/ / / / 
De Brodit houder is gemaakt van zwart ABS-plastic en heeft een perfecte pasvorm. Het is gemakkelijk om het apparaat in de Brodit houder te plaatsen, en net zo gemakkelijk om mee te nemen als u het voertuig verlaat.
/ / / / 
Geschikt voor apparaten met een skin die de volgende afmetingen heeft: Breedte: 75-89 mm, Dikte: 2-10 mm. (Geschikt voor huiden dikker dan 10 mm, afhankelijk van de vorm / het ontwerp van de randen).
/ / / / 
De Brodit houder is uitgerust met een tilt-swivel, zodat u de hoek van uw apparaat kunt aanpassen om lichtreflectie op het scherm te voorkomen. U kunt de Brodit houder 22 /° in elke richting kantelen. Bevestig op het ProClip-montageplatform.
/ / 
Dit product ondersteunt snelle Qualcomm QC 2.0-lading (mits het apparaat Qualcomm QC 2.0 snel laden ondersteunt). dikte 2-10mm

Geschikt voor:

Actief vaste voeding
Apple iPhone 6 Plus
Apple iPhone 6S Plus
Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone X
Apple iPhone Xs
Apple iPhone Xs Max
Apple iPhone XR
Apple iPhone 11
Apple iPhone 11 Pro