ProClip - BMW 5-Serie (F10, F11) 2010-2017 Center mount

Brodit
854457
7320288544571
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

ProClip - BMW 5-Serie (F10, F11) 2010-2017 Center mount

De ProClip van Brodit is een montage steun voor op het dashboard van uw voertuig. Op de ProClip kunt dient u een houder te plaatsen voor bijvoorbeeld:

 - Smartphone / GSM

- Navigatie systeem

- Carkit

- Scherm van uw multimedia systeem

- MP3 / iPod / iPhone

- Portofoon

- Taxi-apparatuur

Voor vrijwel alle merk en type auto's  is er een Brodit Proclip beschikbaar. Uiteraard dient u wel zelf na te gaan of het door u gebruikte toestel wel te bedienen is vanaf de gekozen plaats.

Het monteren van de Brodit houder op een Brodit proclip is erg simpel. Bij de Brodit houder zitten schroefjes welke zelf tappend zijn. Deze kunt u eenvoudig in de proclip draaien zonder dat u eerst voor hoeft te boren.

Mocht uw auto er niet tussen staan of komt het dashboard niet overeen met de foto dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Veilig en makkelijk. De ProClip is een voertuig specifieke, eenvoudig te monteren steun. De montage is snel en makkelijk. U heeft geen speciale gereedschappen nodig, u hoeft het dashboard niet te demonteren en dit alles zonder dat u uw dashboard of interieur beschadigd. 

De ProClip is gemaakt van zwart ABS kunststof en wordt met een gedetailleerde montage handleiding geleverd.

Monteren Brodit


Hier een voorbeeld van een complete montage set. Als eerste plaatst men de Brodit Proclip. Daarna de Brodit Houder. U heeft dus 2 artikelen nodig.
Voor alle landen.

Geschikt voor:

BMW 5-Serie 2010-2017 (F1-)
Hoofdgroep: Proclips - Consoles - Dashmounts
Subgroep: Autospecifieke Mounts